Opdrachtgever:
Gemeente Leeuwarderadeel

Vraagstuk:
Gemeente Leeuwarderadeel houdt op te bestaan en gaat in 2018 vallen onder Gemeente Leeuwarden. Ze zoeken een partner die samen met inwoners en gemeente een aantal evenementen kan bedenken en organiseren, waarbij op een mooie manier afscheid wordt genomen van Gemeente Leeuwarderadeel en het stokje wordt overdragen naar Gemeente Leeuwarden. Tevens is men op zoek naar een blijvend aandenken voor ieder huishouden.

Bouwblokken:
Creatie – Organisatie – Realisatie – Communicatie – Marketing

Concreet:

Wat doen we?
– Ontwikkelen concepten t.b.v. diverse events omtrent Leeuwarderadeel Over&Uit!;
– Organisatie, productie en regie;
– Tekstschrijven, fotografie, vormgeving en design van communicatie middelen: brochure, jubileumboek, uitnodiging, websites;
– Online en offline marketing voor de diverse events.

Leeuwarderadeel Over & Uit

 

  1. Een jubileumglossy
    Een blijvend aandenken aan ieder huishouden nu de gemeente Leeuwarderadeel per 1 januari ophoudt te bestaan en gaat vallen onder de gemeente Leeuwarden. Na verschillende brainstormsessies is besloten ieder huishouden van de gemeente een jubileumboek aan te bieden. Deze zal verschijnen in de vorm van een zg. “glossy” in een oplage van 4500 stuks waarbij alle 8 dorpen gepresenteerd worden.
  2. Vuurwerkshow
    Gemeente en inwoners hebben de wens uitgesproken op 31 december samen het jaar uit te knallen en een laatste keer stil te staan bij het ophouden van de Gemeente Leeuwarderadeel. We willen dit doen middels een vuurwerkshow op muziek op 31 december vóór 00:00 uur. Het betreft een phyromusical, d.w.z. een vuurwerkshow op muziek.
  3. Gedenkteken voor in Gemeente Leeuwarderadeel
    Gemeente en inwoners hebben de wens uitgesproken om op het plein voor het oude gemeentehuis in Stiens een gedenkteken te laten ontwerpen en plaatsen dat blijvend herinnert aan de Gemeente Leeuwarderadeel als deze straks opgaat in de gemeente Leeuwarden per 1 januari 2018.